Ja, det ser veldig flott ut på fat. Jeg bruker å lage noe lignende: dov. salat, ruccula, store tomat/agurkbiter, ev. cherry som du bruker her. Lager gjerne en dressing av olivenolje og balsamico + strør på fingersalt og grovmalt pepper.
Hva slags dressing bruker du (hvis du bruker, da)?. Tar gjerne imot tips....
Du hadde også tips om en god dressing tidligere. Hva var det (en eller annet balsamico) - og var det til "saltmat"?
1 kommentar:
Ja, det ser veldig flott ut på fat. Jeg bruker å lage noe lignende: dov. salat, ruccula, store tomat/agurkbiter, ev. cherry som du bruker her. Lager gjerne en dressing av olivenolje og balsamico + strør på fingersalt og grovmalt pepper.
Hva slags dressing bruker du (hvis du bruker, da)?. Tar gjerne imot tips....
Du hadde også tips om en god dressing tidligere. Hva var det (en eller annet balsamico) - og var det til "saltmat"?
Legg inn en kommentar