2. mai 2012

Sola skin...

...og då vert det ein solsalat til middag...


Denne er laga på:
ymse salattypar, egg, appelsin, krydra biffstrimlar og balsamicosirup.

Og til kveldsmat vart det ein grøn smoothie,
som var meir sunn enn god, men ikkje så verst likevel når smakslaukane hadde vendt seg til smaken.


2 dl eplejuice
1 ts ingefærknoll
1 liten, moden avokado
1 dl spinat (eg hadde slike fryste spinatterningar i frysaren!)
1 ss hasselnøtter
6 isbitar

PS: Det er lurt å starta med det våte når du fyller opp i blenderen. Då er det lettast å få alt skikkeleg most utan at det set seg fast og du må nedi med slikkepotten og ordna litt!

Bland alt til ein fin mos!
Sunn appetitt!

4 kommentarer:

Tove Johansen (eier/administrator) sa...

Balsamicosirup høres spennende ut. Hvordan smaker den/brukes den sammenlignet med anna balsamico (har ei flaske jeg har blandet med olivenolje + + + i salat)

Ingrid Tunheim sa...

Den salaten så da veldig godt ut....jeg elsker salat i nesten alle varianter. Som oftest blir den til av ting jeg finner i kjøleskapet og jo mer forskjellig digg, jo bedre synes jeg....

Marianne sa...

Det så godt ut:) Takk for hyggelig kommentar hos meg, flott design på din blogg også;)God helg!

Skolelyst sa...

Hei. Tror den smoothien kunne smakt godt med noen dråper Stevia:-) Det er i hvert fall redningen for meg dersom det smaker for mye grønnsaker eller er litt smakløst. God søndagskveld.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...